Diensten

Wij zijn bevlogen professionals in de sport en houden ervan om met jou en jouw team elk sportmarketinggerelateerd vraagstuk op te lossen. We werken als consultants mee op strategisch niveau, maar we ondersteunen ook geregeld marketingafdelingen. We ontwikkelen campagnes en zijn in staat om deze met ons fullservice bureau volledig uit te voeren. Hoogwaardige videoproductie, het bouwen van landingspagina’s of de ontwikkeling van social media content. Wij gaan voor jou aan de slag.

Strategie & Consultancy

Vanuit onze datagedreven mindset ontwikkelen we winnende strategieën voor sportorganisaties. Streef jij naar uitverkochte evenementen, wil jij nieuwe leads voor jouw product of dienst of denk je na over een herpositionering van jouw merk? Wij denken graag mee.

Marketingondersteuning

Sportorganisaties leven in een dynamische wereld. Dat brengt uitdagingen mee op de marketingafdeling. Een hoge werkdruk wordt soms afgewisseld met arbeidsluwe periodes. Yellow Jersey ondersteunt sportorganisaties om tijdens deze pieken kwalitatief werk te blijven verrichten.

Hoogwaardige videoproductie

Yellow Jersey heeft een eigen contentproductietak met passie voor sport. Wij ontwikkelen hoogwaardige content vanuit een marketingoogpunt. Met ons productieteam ontwikkelen we teasers, aftermovies, webinars, commercials en zelfs documentaires. Met onze marketingexpertise helpen we jou bovendien graag om de content effectief te distribueren.

Campagne ontwikkeling

Of je nu een evenement organiseert of een nieuw product of dienst in de markt zet. Om tot een effectieve marketing te komen, heb je goede campagnes nodig. Yellow Jersey heeft de faciliteiten om campagnes te bedenken, te ontwikkelen en distribueren. Met altijd als doel om op hoogwaardige wijze jouw campagnedoelstelling te realiseren.

Websites & Platforms

Yellow Jersey is ijzersterk in het ontwikkelen van campagnewebsites. Organiseer jij binnenkort een evenement? Verkoop jij een sportief product? Of ben je op zoek naar awareness voor jouw campagne? Dan zijn de landingspagina’s van Yellow Jersey de oplossing. Wij combineren websites vaak met meerdere van onze diensten, zoals online advertising en eventmarketing.

Social media content

Social media zijn bij uitstek de plek waar jij met jouw organisatie of evenement kunt excelleren. Ga jij met een authentieke, persoonlijke stijl de waarde van jouw merk tentoonspreiden? Wij helpen je graag met het bedenken of ontwikkelen van de juiste content voor Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram of YouTube.

Sponsoractivatie

Er zijn veel verschillende strategieën om sponsors te activeren, wij doen het graag op verbluffende wijze. Wij zullen met een voorstel komen waar je versteld van staat, dat deden we al eerder voor onder andere de KNZB op weg naar de Olympische Spelen. Mogen wij jou ook eens verbluffen?

Ticketmarketing

Yellow Jersey heeft ervaring als het gaat marketing bij grote sportevenementen. Bovendien zijn we in staat om eigen evenementen te organiseren. Wij denken ook graag mee over nieuwe initiatieven voor jouw organisatie, waarmee je jouw doelstellingen kunt verwezenlijken.

fotografie

Naast high-end videoproducties scoort Yellow Jersey ook op het gebied van fotografie. Met onze vaste huisfotograaf ontwikkelen wij gaaf campagnebeeld, mooie en persoonlijke portretten en tot slot reportagefotografie voor de perfecte herbeleving van jouw evenement.