Diensten

Wij zijn een sportmarketingbureau met een passie voor het creëren en vermarkten van content binnen sport. Wij beschikken over een team van high-end creators met expertise in onder andere: videoproductie, fotografie, design en AR. Naast high-end creators beschikt ons team over content marketeers die er alles aan doen om jouw organisatie te helpen aan een winnende content marketing strategie. 

Hoogwaardige videoproductie

Yellow Jersey heeft een eigen content creatie team met een  passie voor sport. Wij ontwikkelen hoogwaardige content vanuit een marketingoogpunt. Met ons productieteam ontwikkelen we teasers, reportages, series, aftermovies, animaties, livestreams, commercials en zelfs documentaires. Met onze marketingexpertise helpen we jou bovendien graag om de content effectief te distribueren.

Strategie & Consultancy

Vanuit onze datagedreven mindset ontwikkelen we winnende content strategieën voor sportorganisaties. Streef jij naar uitverkochte evenementen, wil jij nieuwe leads voor jouw product of dienst of wil je binnen jouw campagne het maximale uit jouw content marketing halen? Wij denken graag mee.

fotografie

Naast high-end videoproducties scoort Yellow Jersey ook op het gebied van fotografie. Met onze vaste huisfotograaf ontwikkelen wij gaaf campagnebeeld, mooie en persoonlijke portretten en reportagefotografie voor de perfecte herbeleving van jouw evenement.

Marketing & creatie ondersteuning

Sportorganisaties leven in een dynamische wereld. Dat brengt uitdagingen mee op de marketingafdeling. Een hoge werkdruk wordt soms afgewisseld met arbeidsluwe periodes. Yellow Jersey ondersteunt sportorganisaties met content creatie en content marketing om tijdens deze pieken kwalitatief werk te blijven verrichten.

Design

Yellow Jersey beschikt over eigen designers die de mooiste beelden ontwerpen voor jouw merk. Wij begeleiden onze klanten van brainstorm tot realisatie. Zo ontwikkelen we samen huisstijlen, campagne beelden, social content en nog veel meer!

Campagne ontwikkeling

Of je nu een evenement organiseert of een nieuw product of dienst in de markt zet. Om tot effectieve marketing te komen, heb je goede campagnes nodig. Yellow Jersey heeft de faciliteiten om campagnes te bedenken, te ontwikkelen en distribueren. Met altijd als doel om op hoogwaardige wijze jouw campagnedoelstelling te realiseren.