diensten

Vanuit een hoge kwaliteitsnorm werken we zeven dagen per week aan winnende strategieën voor diverse sportorganisaties. Wij ondersteunen onze klanten binnen verschillende expertisevelden. In onderstaand overzicht vind je een beknopte omschrijving van onze dienstverlening en wat dit voor jouw organisatie kan betekenen.

Sponsoracquisitie & -activatie

Er zijn veel verschillende strategieën om sponsors te acquireren of activeren, wij doen het graag op verbluffende wijze. Wij zullen met een voorstel komen waar je versteld van staat, dat deden we al eerder voor onder andere de KNZB op weg naar de Olympische Spelen. Mogen wij jou ook eens verbluffen?

Online advertising

Het is tegenwoordig steeds eenvoudiger om online te adverteren, maar weet jij ook de juiste doelgroep te raken? We ontwikkelen samen met jou een funnel waarin we de verschillende touchpoints in kaart brengen, om vervolgens met behulp van advertenties en retargeting jouw online doelstellingen te bereiken.

Strategieontwikkeling

Vanuit onze datagedreven mindset ontwikkelen we winnende strategieën voor sportorganisaties. Streef jij naar uitverkochte evenementen, wil jij nieuwe leads voor jouw product of dienst of denk je na over een herpositionering van jouw merk? Wij denken graag mee.

Storytelling & Branding

The product you sell, is the story you tell. Klanten willen meegenomen worden in het verhaal van jouw bedrijf of evenement. Storytelling en branding is tegenwoordig van onschatbare waarde. Zullen we samen het verhaal van jouw bedrijf ontwikkelen? Met onze kennis van contentmarketing en -productie kunnen we het bovendien fantastisch in beeld brengen.

Contentproductie

Yellow Jersey heeft een eigen contentproductietak met passie voor sport. Wij ontwikkelen hoogwaardige content vanuit een marketingoogpunt. Teasers, aftermovies, commercials en zelfs documentaires, wij produceren datgene wat jouw organisatie nodig heeft.

Eventmarketing & -management

Yellow Jersey heeft ervaring als het gaat marketing bij grote sportevenementen. Bovendien zijn we in staat om eigen evenementen te organiseren. Wij denken ook graag mee over nieuwe initiatieven voor jouw organisatie, waarmee je jouw doelstellingen kunt verwezenlijken.

Websitedesign

Yellow Jersey is ijzersterk in het ontwikkelen van campagnewebsites. Organiseer jij binnenkort een evenement? Verkoop jij een sportief product? Of ben je op zoek naar awareness voor jouw campagne? Dan zijn de landingspagina’s van Yellow Jersey de oplossing. Wij combineren websites vaak met meerdere van onze diensten, zoals online advertising en eventmarketing.

Marktonderzoek

Vanuit onze datagedreven mindset doen we graag accuraat onderzoek. Niet alleen proberen we onszelf continu te triggeren om de laatste ontwikkelingen te volgen binnen ons vakgebied. We doen ook graag onderzoek voor klanten, waarmee we accurate en winnende marketingstrategieën kunnen ontwikkelen.

PR-ondersteuning

Binnen ons team zit journalistieke expertise en bovendien een relevant netwerk. Voor verschillende organisaties boden we PR-ondersteuning, bovendien schrijven we met veel plezier in het oogspringende persberichten of ontwikkelen we baanbrekende PR-stunts. Zin om eens te brainstormen hoe we jouw organisatie op de kaart gaan zetten met behulp van PR?

Social Media

Social media is bij uitstek de plek waar jij met jouw organisatie of evenement kunt excelleren. Ga jij met een authentieke, persoonlijke stijl de waarde van jouw merk tentoonspreiden? Wij helpen je graag met het bedenken of ontwikkelen van de juiste content voor Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram.