Cases

Sinds 2017 werken wij aan winnende marketingstrategieën voor sportorganisaties. Wij willen jou graag van start tot finish ondersteunen. Waar nodig trekken we een sprintje om een verbluffend resultaat te presenteren. Vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht hebben we al veel klanten op een datagedreven manier kunnen ondersteunen op het gebied van strategie, creatie en uitvoering. Hieronder vind je een greep uit onze cases.

Hoogwaardige videoproducties voor NOC*NSF

NOC*NSF Nationale Sportweek

Voor NOC*NSF hebben we diverse hoogwaardige videoproducties ontwikkeld ter promotie van de Nationale Sportweek. Met vijf topsportambassadeurs gingen we op pad om te zien wat sport met hen doet.

Strategie en ondersteuning voor de NGF

De nieuwe golfer

Samen met de NGF hebben we een strategie ontwikkeld om Nieuwe Golfers te werven. Met haar producten Open Golfdagen en Golfstart enthousiasmeren we potentiële golfers om kennis te maken met de sport.

Leadgeneratie voor Erima

Clubs werven met online marketing

Voor kledingmerk ERIMA ontwikkelen we al twee seizoenen een online campagne waarmee wij verenigingen werven die ERIMA overwegen als kledingpartner.

Ticketmarketing voor het KNKV

Uitverkocht Ahoy en Ziggo Dome

Samen met het KNKV activeren we al jaren korfballiefhebbers om tickets te kopen voor KNKV-evenementen. De afgelopen jaren zorgden we steevast voor meer dan 10.000 bezoekers in Ahoy en Ziggo Dome.

Multisportevenement in de spotlight

The World Games in Birmingham (VS)

In 2022 vinden de World Games plaats in Birmingham. Yellow Jersey is hierbij als partner betrokken. In samenwerking met alle deelnemende bonden zal een positionering worden ontwikkeld.

Meerjarige samenwerking op gebied van content

Samen naar meer zichtbaarheid

Het KNKV lanceerde eind 2017 een nieuw platform: Korfbal.nl. Voor dit platform is Yellow Jersey al vanaf het eerste moment mediapartner.

Topvoetbal in de Jaarbeurs

FOX SPORTS & EREDIVISIE VOETBALFESTIVAL

In opdracht van organisator Jaarbeurs Utrecht, ondersteunde Yellow Jersey de Jaarbeurs op het gebied van content- en online marketing.

Sponsoracquisitie voor Tokyo 2021

KNZB verbluft potentiële sponsoren

In samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) ging Yellow Jersey op een verbluffende manier op zoek naar nieuwe partners voor de reis naar de Olympische Spelen van 2021 in Tokyo.