Over

Samen met jou willen wij het sportlandschap inspireren met winnende marketingstrategieën. Ons team staat te popelen om met jouw team aan de slag te gaan om (video)content te maken, sponsoren te activeren of evenementen uit te verkopen. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en streven zeven dagen per week naar het maximale resultaat. Onze aanpak kenmerkt zich door datagedrevenheid, want ze zeggen niet voor niets: meten is weten.

Tim van Peppen

co-founder

Tim richtte in 2017 samen met Jurian Yellow Jersey op. Hij hecht veel waarde aan (klant)relaties, kwalitatief werk en het managen van verwachtingen.

Jurian de Vos

co-founder

Jurian is net als Tim een van de oprichters van Yellow Jersey. Hij helpt sportorganisaties en sponsoren meer te halen uit partnerships.

Nicole Masolijn

Teamlead & Consultant

Met haar positieve energie en aanstekelijk enthousiasme hecht Nicole veel waarde aan constructieve samenwerkingen.

Tim van Zoeren

Senior Content Creator

Inmiddels lijdt Tim ook aan een zelf gediagnosticeerde, zeer ernstige vorm van gear acquisition syndrome, maar die omarmt hij.

Kelly van Heezik

Content Marketeer

Kelly staat graag met haar voeten op de vloer. Daarnaast helpt ze opdrachtgevers met de inzet van de juiste content via de juiste kanalen.

Yannick Schurwanz

Fotograaf

Yannick maakt de mooiste plaatjes met zijn creatieve oog voor detail. Van toffe campagneshots tot aan de mooiste beelden op events.

Hester Dekker

Projectmedewerker

Het mooiste aan werken voor Yellow Jersey vindt Hester de diversiteit van opdrachten en het netwerk dat ze in relatief korte tijd heeft opgebouwd.

Britte van der Touw

Content Marketeer

Britte is sportliefhebber pur sang. Haar opgedane praktijkervaring bij SPECO past ze nu vol enthousiasme toe binnen de projecten van Yellow Jersey.

Vacature

Creatief Talent

Wij zijn altijd op zoek naar creatief talent! Heb jij een tof portfolio opgebouwd of relevante werkervaring in de volgende expertises, onze mailbox wacht op jouw werk! Geef duidelijk aan met welke gear en/of programma’s je werkt en waar jouw ambities liggen.

Vacature

Junior Content Creator (Stage)

Gaat jouw sporthart sneller kloppen van gave videoproducties of aansprekende content? En volg je een opleiding waarin audiovisuele vormgeving een belangrijk onderdeel is? Dan is deze Yellow Jersey meewerkstage écht iets voor jou!

Vacature

Junior Marketeer (Stage)

Gaat jouw sporthart sneller kloppen van (online) marketing? En volg je een opleiding in de richting van (sport) marketing of communicatie? Dan is deze Yellow Jersey meewerkstage écht iets voor jou!