Over

Samen met jou willen wij het sportlandschap inspireren met winnende marketingstrategieën. Ons team staat te popelen om met jouw team aan de slag te gaan om (video)content te maken, sponsoren te activeren of evenementen uit te verkopen. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en streven zeven dagen per week naar het maximale resultaat. Onze aanpak kenmerkt zich door datagedrevenheid, want ze zeggen niet voor niets: meten is weten.

Tim van Peppen

co-founder

Tim richtte in 2017 samen met Jurian Yellow Jersey op. Hij hecht veel waarde aan (klant)relaties, kwalitatief werk en het managen van verwachtingen.

Jurian de Vos

co-founder

Jurian is net als Tim een van de oprichters van Yellow Jersey. Hij helpt sportorganisaties en sponsoren meer te halen uit partnerships.

Nicole Masolijn

Teamlead & Consultant

Met haar positieve energie en aanstekelijk enthousiasme hecht Nicole veel waarde aan constructieve samenwerkingen.

Ruben Hoogland

Online Marketingstrateeg

Dankzij zijn ondernemende instelling en strategische koersinzicht is Ruben een geboren rouleur. Hij krijgt energie van strategieën uitwerken.

Jules Stuyt

Content Marketingstrateeg

Jules houdt ervan om binnen projecten met meerdere partijen samen te werken en het optimale resultaat te behalen.

Tim van Zoeren

Senior Content Creator

Inmiddels lijdt Tim ook aan een zelf gediagnosticeerde, zeer ernstige vorm van gear acquisition syndrome, maar die omarmt hij.

Hester Dekker

Projectmedewerker

Het mooiste aan werken voor Yellow Jersey vindt Hester de diversiteit van opdrachten en het netwerk dat ze in relatief korte tijd heeft opgebouwd.

Vacature

Junior Content Marketeer

Wij zijn per direct op zoek naar een ambitieuze content marketeer. Heb je tussen de nul en twee jaar werkervaring? Wil je jezelf profileren in het sportlandschap? Bekijk dan onze vacature!

Vacature

Stage Online Marketing

Per september 2020 maken wij plaats voor aanstormend creatief talent. Pas jij bij onze innovatieve mindset én werk jij graag mee aan gave opdrachten voor mooie spelers in de sportwereld? Lees dan snel verder!