Over

Wij zijn een sportmarketingbureau met een passie voor het creëren en vermarkten van content binnen sport. Wij beschikken over een team van high-end creators met expertise in onder andere: videoproductie, fotografie, design en AR. Naast high-end creators beschikt ons team over content marketeers die er alles aan doen om zoveel mogelijk impact te maken met het vermarkten van content.

Tim van Peppen

co-founder

Tim richtte in 2017 samen met Jurian Yellow Jersey op. Hij hecht veel waarde aan (klant)relaties, kwalitatief werk en het managen van verwachtingen.

Jurian de Vos

co-founder

Jurian is net als Tim één van de oprichters van Yellow Jersey. Hij helpt sportorganisaties en merken met het creëren van een winnende contentstrategie.

Kelly van Heezik

Content Marketeer

Kelly staat graag met haar voeten op de vloer. Daarnaast helpt ze opdrachtgevers met de inzet van de juiste content via de juiste kanalen.

Michael Koen

Content Marketeer

Michael is een voetbalgek vol zinnige en onzinnige feitjes over de sport. De overige ruimte in zijn hoofd besteedt hij aan het maken van creatieve en effectieve content voor onze klanten.

Maartje Ruikes

Content Marketeer

Maartje zet net dat stapje extra. Ze gaat doelgericht en met passie te werk om samen voor het uiterste resultaat te gaan.

Mandy Chin-a-Loi

Content Marketeer

Mandy gelooft dat sport een krachtig middel is om mensen te verbinden en te inspireren. Zij streeft met haar energie, creativiteit en doelgerichtheid altijd naar een succesvol resultaat. Teamwork is hierbij onmisbaar.

Tim van Zoeren

Senior Content Creator

Inmiddels lijdt Tim ook aan een zelf gediagnosticeerde, zeer ernstige vorm van gear acquisition syndrome, maar die omarmt hij.

Nick Smits

Content Creator

Nick is een bevlogen videomaker met een passie voor hoogwaardige content. Verhalen vertellen is wat hij met video doet.

Jordi Kouwenhoven

Content Creator

Als allround sportliefhebber krijgt Jordi letterlijk kippenvel van mooie sportcontent, dit gevoel wil hij ook creëren bij de content van Yellow Jersey!

Britte van der Touw

Creative

Britte is sportliefhebber pur sang. Met veel creativiteit en (soms iets te veel) enthousiasme brengt ze sport tot verbeelding in haar grafische designs.

Kirsten Klein

Junior Marketeer

Kirsten is een echte teamplayer met een oog voor detail. Met haar grote liefde voor sport en deze kwaliteiten kan ze zich vol inzetten bij Yellow Jersey.

Yannick Schurwanz

Fotograaf

Yannick maakt de mooiste plaatjes met zijn creatieve oog voor detail. Van toffe campagneshots tot aan de mooiste beelden op events.

Tim van Oosten

Junior Content Creator

Als editor was Tim van Oosten al aan Yellow Jersey verbonden, maar sinds 2023 mag hij zich ook officieel junior marketeer noemen. Zijn laatste maanden als student zijn aangebroken en dat zal hij met een fraai onderzoek willen afronden.

Fabienne van Drimmelen

Junior Marketeer

De altijd goedlachse Fabienne van Drimmelen is bezig aan het laatste hoofdstuk Sportkunde en dat hoofdstuk schrijft ze bij Yellow Jersey. Naast het opleveren van een strategisch vraagstuk, gaat ze de wereld van sportmarketing van dichtbij ontdekken en daar kijkt ze enorm naar uit.

Vacature

Creatief talent

Wij zijn altijd op zoek naar creatief talent! Heb jij een tof portfolio opgebouwd of relevante werkervaring in de volgende expertises, onze mailbox wacht op jouw werk! Geef duidelijk aan met welke gear en/of programma’s je werkt en waar jouw ambities liggen.

Vacature

Junior Content Creator (Stage)

Gaat jouw sporthart sneller kloppen van gave videoproducties of aansprekende content? En volg je een opleiding waarin audiovisuele vormgeving een belangrijk onderdeel is? Dan is deze Yellow Jersey meewerkstage écht iets voor jou!

Vacature

Junior Marketeer (Stage)

Gaat jouw sporthart sneller kloppen van (online) marketing? En volg je een opleiding in de richting van (sport) marketing of communicatie? Dan is deze Yellow Jersey meewerkstage écht iets voor jou!