Over

Wij zijn een sportmarketingbureau met een passie voor het creëren en vermarkten van content binnen sport. Wij beschikken over een team van high-end creators met expertise in onder andere: videoproductie, fotografie, design en AR. Naast high-end creators beschikt ons team over content marketeers die er alles aan doen om zoveel mogelijk impact te maken met het vermarkten van content.

Tim van Peppen

co-founder

Tim richtte in 2017 samen met Jurian Yellow Jersey op. Hij hecht veel waarde aan (klant)relaties, kwalitatief werk en het managen van verwachtingen.

Jurian de Vos

co-founder

Jurian is net als Tim één van de oprichters van Yellow Jersey. Hij helpt sportorganisaties en merken met het creëren van een winnende contentstrategie.

Sophie Hansen

Account Manager

Sophie is een echte TEAMplayer: niet snel Tevreden, Energiek, Analytisch en Meedenkend. Zin om samen een TEAM te vormen?!

Kelly van Heezik

Content Marketeer

Kelly staat graag met haar voeten op de vloer. Daarnaast helpt ze opdrachtgevers met de inzet van de juiste content via de juiste kanalen.

Sofie van de Ven

Content Marketeer

Sofie ademt sport. Enthousiasme, creativiteit en communicatie zijn voor haar sleutelwoorden voor succes. Dit in combinatie met haar passie voor innovatie gaat zij met veel energie binnen de projecten van Yellow Jersey uitdragen.

Mandy Chin-a-Loi

Content Marketeer

Mandy gelooft dat sport een krachtig middel is om mensen te verbinden en te inspireren. Zij streeft met haar energie, creativiteit en doelgerichtheid altijd naar een succesvol resultaat. Teamwork is hierbij onmisbaar.

Tim van Zoeren

Senior Content Creator

Inmiddels lijdt Tim ook aan een zelf gediagnosticeerde, zeer ernstige vorm van gear acquisition syndrome, maar die omarmt hij.

Nick Smits

Content Creator

Nick is een bevlogen videomaker met een passie voor hoogwaardige content. Verhalen vertellen is wat hij met video doet.

Jordi Kouwenhoven

Content Creator

Als allround sportliefhebber krijgt Jordi letterlijk kippenvel van mooie sportcontent, dit gevoel wil hij ook creëren bij de content van Yellow Jersey!

Britte van der Touw

Content Marketeer

Britte is sportliefhebber pur sang. Haar opgedane praktijkervaring bij SPECO past ze nu vol enthousiasme toe binnen de projecten van Yellow Jersey.

Daan Kieft

Junior Marketeer

Daan heeft een passie voor sport en dat combineert hij met de studie Sportkunde en zijn job bij Yellow Jersey. Wil je weten hoe je op YouTube scoort? Vraag Daan!

Yannick Schurwanz

Fotograaf

Yannick maakt de mooiste plaatjes met zijn creatieve oog voor detail. Van toffe campagneshots tot aan de mooiste beelden op events.

Bram Huijding

Junior Marketeer

Bram is een echte strateeg en haalt door zijn interesse in sport, communicatie en marketing super veel energie uit zijn stage bij Yellow Jersey.

Niek Crince

Junior Marketeer

Niek is een groot sportfan en daarnaast een echte teamplayer. Zijn passie voor content marketing past hij met vol enthousiasme en plezier toe binnen projecten van Yellow Jersey

Shanna van Santen

Junior Content Creator

Vacature

Creatief Talent

Wij zijn altijd op zoek naar creatief talent! Heb jij een tof portfolio opgebouwd of relevante werkervaring in de volgende expertises, onze mailbox wacht op jouw werk! Geef duidelijk aan met welke gear en/of programma’s je werkt en waar jouw ambities liggen.

Vacature

Junior Content Creator (Stage)

Gaat jouw sporthart sneller kloppen van gave videoproducties of aansprekende content? En volg je een opleiding waarin audiovisuele vormgeving een belangrijk onderdeel is? Dan is deze Yellow Jersey meewerkstage écht iets voor jou!

Vacature

Junior Marketeer (Stage)

Gaat jouw sporthart sneller kloppen van (online) marketing? En volg je een opleiding in de richting van (sport) marketing of communicatie? Dan is deze Yellow Jersey meewerkstage écht iets voor jou!