Over

Samen met jou willen wij het sportlandschap inspireren met winnende marketingstrategieën. Ons team staat te popelen om met jouw team aan de slag te gaan om (video)content te maken, sponsoren te activeren of evenementen uit te verkopen. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en streven zeven dagen per week naar het maximale resultaat. Onze aanpak kenmerkt zich door datagedrevenheid, want ze zeggen niet voor niets: meten is weten.

Tim van Peppen

co-founder

Tim richtte in 2017 samen met Jurian Yellow Jersey op. Hij hecht veel waarde aan (klant)relaties, kwalitatief werk en het managen van verwachtingen.

Jurian de Vos

co-founder

Jurian is net als Tim een van de oprichters van Yellow Jersey. Hij helpt sportorganisaties en sponsoren meer te halen uit partnerships.

Nicole Masolijn

Teamlead & Consultant

Met haar positieve energie en aanstekelijk enthousiasme hecht Nicole veel waarde aan constructieve samenwerkingen.

Ruben Hoogland

Online Marketingstrateeg

Dankzij zijn ondernemende instelling en strategische koersinzicht is Ruben een geboren rouleur. Hij krijgt energie van strategieën uitwerken.

Tim van Zoeren

Senior Content Creator

Inmiddels lijdt Tim ook aan een zelf gediagnosticeerde, zeer ernstige vorm van gear acquisition syndrome, maar die omarmt hij.

Kelly van Heezik

Content Marketeer

Kelly staat graag met haar voeten op de vloer. Daarnaast helpt ze opdrachtgevers met de inzet van de juiste content via de juiste kanalen.

Hester Dekker

Projectmedewerker

Het mooiste aan werken voor Yellow Jersey vindt Hester de diversiteit van opdrachten en het netwerk dat ze in relatief korte tijd heeft opgebouwd.

Britte van der Touw

Junior Marketeer

Britte is sportliefhebber pur sang. Haar opgedane praktijkervaring bij SPECO past ze nu vol enthousiasme toe binnen de projecten van Yellow Jersey.

Vacature

Stage Marketing

Elk halfjaar maken wij plaats voor aanstormend creatief talent. Pas jij bij onze innovatieve mindset én werk jij graag mee aan gave opdrachten voor mooie spelers in de sportwereld? Lees dan snel verder!