team

Yellow Jersey bestaat uit een team van gedreven professionals met een passie voor sport en elk hun eigen expertise. Samen met onze klanten ontwikkelen wij winnende marketingstrategieën, die we vervolgens uitvoeren vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht. Wij geloven in duurzame klantrelaties en maken elk project inzichtelijk met relevante data. Ben jij benieuwd naar de gezichten achter ons team? Lees dan meer op onze persoonlijke pagina’s!

Co-founder

Tim richtte in 2017 samen met Jurian Yellow Jersey op. Hij hecht veel waarde aan (klant)relaties, kwalitatief werk en het managen van verwachtingen.

Co-founder

Jurian is net als Tim een van de oprichters van Yellow Jersey. Hij helpt sportorganisaties en sponsoren meer te halen uit partnerships.

Marketingstrateeg Online

Dankzij zijn ondernemende instelling en strategische koersinzicht is Ruben een geboren rouleur. Hij krijgt energie van strategieën uitwerken.

Marketingstrateeg

Met haar positieve energie en aanstekelijk enthousiasme hecht ze veel waarde aan constructieve samenwerkingen.

Marketingstrateeg Content

Hij houdt ervan om binnen projecten en opdrachten met meerdere partijen samen te werken en het optimale resultaat te behalen.

Kom jij werken bij Yellow Jersey?

Wil jij voor het – in onze ogen – mooiste sportmarketingbureau van Nederland werken? Bekijk dan of we een vacature hebben die bij jou past!