Meerjarige samenwerking op gebied van content

KNKV

Opdrachtgever
KNKV

Diensten
Strategie & Consultancy
Social Media Content
Hoogwaardige Videoproductie

Meer info
info@yellowjersey.nl

Multimediaal platform voor zichtbaarheid

Het KNKV lanceerde eind 2017 een nieuw platform: Korfbal.nl. Voor dit platform is Yellow Jersey al vanaf het eerste moment mediapartner. Dat houdt in dat Yellow Jersey de volledige contentproductie onder haar hoede heeft. Daarnaast denkt Yellow Jersey in samenwerking met het KNKV mee over de contentstrategie en de positionering van de sport via haar eigen kanalen.

Bij een multimediaal platform als Korfbal.nl komt veel kijken. Dankzij de journalistieke kennis en marketingexpertise is Yellow Jersey uitstekend in staat om samen met het KNKV de zichtbaarheid van de sport korfbal te vergroten richting haar achterban.

Strategie & Consultancy

Samen met het KNKV bepalen we al enkele jaren de manier waarop we, met behulp van (video)content, de zichtbaarheid van de korfbalsport kunnen vergroten.

Social Media Content

Om het bereik van het platform te optimaliseren zijn we continu bezig met het verbeteren van onze social media content. Van visuals tot videosnacks.

Hoogwaardige Videoproductie

Rondom de Korfbal League produceren we wekelijks vijf samenvattingen, rondom evenementen kun je ons zien voor reportages en aftermovies en daarnaast ontwikkelen we ook op incidentele basis hoogwaardige videocontent voor het KNKV.