Nicole Masolijn

Nicole Masolijn

De transfermarkt is geopend! Kom jij stage lopen bij Yellow Jersey?

Yellow Jersey is klaar voor een nieuwe uitdaging. Per februari 2020 maken wij namelijk plaats voor onze allereerste stagiaires. Vanaf vandaag openen wij daarom onze transfermarkt voor aanstormend talent op de posities Online Marketing en Content Marketing.

Onze innovatieve mindset past perfect bij het bieden van kansen aan jong talent. Daarom willen wij graag energie stoppen in het begeleiden van twee fulltime (afstudeer)stagiaires. Wat je als stagiair bij Yellow Jersey doet? Je draait mee in lopende projecten. En dat is super gaaf, want als snelgroeiend sportmarketingbureau komen wij met steeds meer grote spelers in de sportwereld in contact.

Je komt in een enthousiast en ambitieus team van jonge professionals terecht waar jij veel van kunt leren. En bij ons geldt: initiatief wordt gewaardeerd! Wij vinden het fantastisch als je met creatieve ideeën komt. Je krijgt dus volop ruimte om je passie voor sport, online marketing en/of content marketing volop in te zetten in vernieuwende ideeën.

Ben jij jong, talentvol, gek van sport en zoek je een uitdagende fulltime (afstudeer)stage? Solliciteer dan snel!

Vacature Stagiair(e) Content Marketing
Vacature Stagiair(e) Online Marketing

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meer posts lezen?