Ook KNZB sluit mediapartnerschap met Yellow Jersey

Daags na de tekening met het Korfbalverbond, heeft ook de volgende bond haar handtekening gezet onder een samenwerkend mediapartnerschap. Met onmiddellijke ingang zullen de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) en Yellow Jersey gaan samenwerken op het gebied van contentcreatie en -marketing.

Jurian de Vos zette in Nieuwegein zijn handtekening onder een samenwerking die tot – in ieder geval – augustus 2020 loopt. Ben Mansvelder – Manager Marketing, Communicatie & Partnerships bij de KNZB – is content met dit mediapartnerschap. “We werken al langer samen met Yellow Jersey en ervaren de samenwerking altijd als prettig. Ze weten wat de sport vraagt en streven altijd naar de hoogste kwaliteit.”

De Vos kan zich in deze woorden vinden: “Het is enorm gaaf om in een Olympisch jaar zo nauw betrokken te zijn bij één van de grootste sportbonden van Nederland.”

Foto van Jurian de Vos

Jurian de Vos

Jurian is oprichter van Yellow Jersey en heeft een neusje voor innovatie en trends binnen het vakgebied.