Nieuw avontuur voor Nicole Masolijn bij Yellow Jersey

Na zestien avontuurlijke maanden door de wereld te zijn getrokken, begint vandaag een nieuw avontuur voor Nicole Masolijn. Masolijn, in het verleden actief bij onder andere ING, het NHV en Le Champion, zal zich voornamelijk bezighouden met marketingstrategieën in de ‘traditionele’ hoek. Daaronder vallen onder andere merkactivaties en evenementen. Tegelijkertijd zal zij zich als teamlead binnen het team profileren.

Masolijn is een sportliefhebber pur sang, handbalde zelf en traint momenteel voor de Nijmeegse Vierdaagse, waarna haar volgende stip op de horizon de Marathon van New York moet worden. Binnen het team ziet zij zichzelf als een ware aanjager. “Met mijn positieve energie en aanstekelijk enthousiasme hecht ik veel waarde aan constructieve samenwerkingen. Dat breng ik bij Yellow Jersey graag in de praktijk.”

Masolijn stond al langer op de radar bij Yellow Jersey en toen duidelijk werd dat zij nadacht over een rentree in de sport na haar wereldreis, zijn de eerste gesprekken direct gestart. “Nicole is een teamplayer met ervaring in de sport. Wij geloven dat zij een belangrijke spil in ons team gaat worden. Met haar sociale capaciteiten, haar kennis van de sport en haar netwerk is zij de aanvulling in onze kwalitatief goede groep, die we zochten. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking”, aldus Jurian de Vos.

Foto van Tim van Peppen

Tim van Peppen

Tim is oprichter van Yellow Jersey en houdt zich dagelijks bezig met creatieve concepten voor diverse opdrachtgevers.