Yellow Jersey verwelkomt Jules Stuyt

Jules Stuyt versterkt per direct de gelederen van het Utrechtse sportmarketingbureau Yellow Jersey. Stuyt, die in het verleden al eens samenwerkte met Yellow Jersey, zal zich voornamelijk bezighouden als Content Marketingstrateeg. Voordat hij zijn contract tekende, rondde hij zijn Master Management van de Publieke sector af.

Stuyt werkte eerder voor de Gemeente Den Haag en is trotse presentator bij zijn eigen podcast. Naast audiovisuele capaciteiten, geniet hij ook van een vlotte pen en is hij in staat om strategieën van hoog niveau uit te werken. Hij kijkt uit naar zijn periode bij Yellow Jersey. “Ik hou ervan om binnen projecten en opdrachten met meerdere partijen samen te werken om het optimale resultaat te halen. Dat kan bij Yellow Jersey, bovendien kan ik mijn creatieve ei hier helemaal in kwijt.”

Jurian de Vos is blij met het aantrekken van Jules Stuyt. “Natuurlijk gaat hij onze eigen Sportmarketing podcast presenteren, maar dat is niet de reden dat hij ons team komt versterken. Jules is sociaal en uiterst gedreven, hij is in staat om zijn creatieve ideeën om te zetten in strategieën en content. We heugen ons op een productieve samenwerking.”

Picture of Tim van Peppen

Tim van Peppen

Tim is oprichter van Yellow Jersey en houdt zich dagelijks bezig met creatieve concepten voor diverse opdrachtgevers.