Transfernieuws: Ruben Hoogland tekent bij Yellow Jersey

Transfernieuws in Utrecht. Vandaag tekende Ruben Hoogland officieel bij Yellow Jersey. De gedreven sportmarketeer zal het huidige team versterken als Online Marketingstrateeg. Ruben, onbetaald wielerprof, heeft ervaring binnen de sport en kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging. “Hier krijg ik de kans om winnende strategieën te bedenken en uit te voeren met een goed op elkaar ingespeeld team.”

Hoogland, 24 jaar, is in zijn vrije tijd wielrenner en reed al enkele internationale koersen. De ervaring die hij op de fiets opdeed, denkt hij ook in het team van Yellow Jersey te kunnen toepassen. Niet enkel zal hij zijn collega’s meermaals uit de wielen proberen te rijden tijdens de sportieve teamuitjes, tegelijkertijd zal hij zijn strategisch koersinzicht binnen de huidige opdrachten willen benutten.

Jurian de Vos is blij met de toevoeging van Hoogland aan het team. “Ruben ademt niet alleen passie voor sport, hij weet ook hoe hij de koppeling moet maken met marketing. Zijn kracht ligt online, waarbij hij strategisch en uitvoerend een enorme meerwaarde gaat zijn voor ons team. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

Picture of Tim van Peppen

Tim van Peppen

Tim is oprichter van Yellow Jersey en houdt zich dagelijks bezig met creatieve concepten voor diverse opdrachtgevers.