FUSE ontvangt MIT-samenwerkingssubsidie van provincie Utrecht

In een eerder blog gaven we al aan dat we bezig zijn met het ontwikkelen van een tool die samenwerken op het gebied van social media vereenvoudigd voor atleten. Woensdagmiddag kregen we vanuit de provincie Utrecht goed nieuws. Zij zullen ons voorzien van een subsidie om het product versneld in de markt te brengen. Een MIT-R&D-samenwerkingsproject is gericht op de ontwikkeling of vernieuwing van producten, productieprocessen of diensten.

Tim van Peppen: “Deze subsidie is een enorme mogelijkheid om FUSE versneld te realiseren. Dankzij deze investering vanuit de provincie kunnen we onze ontwikkelingsuren flink verhogen. De verwachting is dat FUSE in het derde kwartaal van 2019 definitief als Beta-Versie op de markt zal verschijnen. We zijn al in gesprek met enkele organisaties om de eerste trajecten in te gaan.”

Meer informatie over FUSE vind je op onze website.

Tim van Peppen

Tim van Peppen

Tim is oprichter van Yellow Jersey en houdt zich dagelijks bezig met creatieve concepten voor diverse opdrachtgevers.