Nieuw sportmarketingbureau in Utrecht

In Düsseldorf start vandaag de Tour de France. Meervoudig Ronde van Frankrijk-winnaar Chris Froome gaat op jacht naar de gele trui. Een trui waar menig wielrenner van droomt. De gele trui, internationaal bekend als yellow jersey, is de inspiratie geweest voor twee jonge ondernemers. Vanaf heden is Yellow Jersey ook officieel de naam voor het Utrechtse sportmarketingbureau van Jurian de Vos en Tim van Peppen.

Yellow Jersey is gevestigd in de Jaarbeurs Innovation Mile (JIM) en laat zich inspireren door techniek, innovatie en sport. Waar de gele trui in het wielrennen wordt gezien als het hoogst haalbare podium, daar streeft dit Yellow Jersey naar de top in de sportmarketing. Dat doet het door te innoveren met eigen en bestaande producten en de daarbij behorende dienstverlening.

Achter de schermen wordt er gewerkt aan een groot project in samenwerking met diverse sportbonden. Hierover vind je binnenkort meer informatie op onze website en via onze social mediakanalen.

Picture of Jurian de Vos

Jurian de Vos

Jurian is oprichter van Yellow Jersey en heeft een neusje voor innovatie en trends binnen het vakgebied.