De Sportmarketing Meet-up #4

De Sportmarketing Meet-up is terug van weggeweest!

Na twee jaar zonder Sportmarketing Meet-up, is het tijd voor weer een nieuwe editie. Deze editie zal plaatsvinden op 10 november, van 19:00 – 22:00 in de Weerelt van Sport, Utrecht.

In deze vierde editie van de Sportmarketing Meet-up gaan we een vernieuwd concept lanceren. Kennisdeling en inspiratie blijven centraal staan, maar we willen nog meer inzetten op het sluiten van waardevolle connecties tijdens de Meet-up. Het liefst zien we iedereen de deur uit lopen met enkele nieuwe relevante connecties en een aantal, met elkaar uitgewisselde, nieuwe ideeën.

 

Team Jumbo-Visma Masterpiece campagne

Allereerst trappen we de avond af met een inspirerende gast die zijn sportmarketingcase deelt met alle deelnemers van de Meet-up. En voor deze editie van de Sportmarketing Meet-up hebben we direct een topgast, namelijk: Jasper Saeijs, marketing manager bij Team Jumbo-Visma. Sophie Hansen zal haar interviewskills uit de Sportmarketing Podcast inzetten om Jasper Saeijs het hemd van het lijf te vragen over de Masterpiece campagne die afgelopen seizoen enorm goed werd ontvangen door wielerfans en ver daarbuiten.

Na afloop van dit interview krijgen ook deelnemers de mogelijkheid om vragen te stellen over deze succesvolle campagne via een Q&A sessie.

Lees hier meer over de Masterpiece campagne.

De Sportmarketing Speeddates

Na de inspirerende case van Jasper Saeijs willen we bezoekers op een interactieve manier kennis laten maken met elkaar. Alle deelnemers kunnen daarom deelnemen aan de Sportmarketing Speeddates.

Jurian de Vos, co-founder bij Yellow Jersey, zal deze speeddates begeleiden. We duiken samen in elkaars uitdagingen, vraagstukken en interesses. Hopelijk loopt zo iedereen de deur uit met een aantal waardevolle nieuwe connecties en een aantal goede ideeën.

Borrel

Na afloop vindt er een netwerkborrel plaats in de sportsbar van de Weerelt van Sport. We nodigen jullie daar uit om nog wat verder met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van wat gezonde snacks en een drankje.

Programma

19:00 – 19:30: Inloop

19:30 – 20:15: Case: Master Piece, Team Jumbo-Visma

20:15 – 21:00: De Sportmarketing Speeddates

21:00 – 22:00: Netwerkborrel

22:00: Einde event

Tickets

Voor dit event zijn sléchts 100 tickets beschikbaar.
Voor €29,- neem je deel aan deze compleet verzorgde avond.
Bestel hier jouw tickets!

Locatie & parkeren

Het evenement vindt plaats in de Weerelt van Sport, Orteliuslaan 1041, 3528 BE Utrecht. Parkeren kan voor de Weerelt van Sport en is kosteloos.

Masterpiece

The Masterpiece campagne van Team Jumbo-Visma is een campagne gebaseerd op de Hollandse roots, geïnspireerd door Hollandse Meesters. Zo ontwikkelde Team Jumbo-Visma samen met AGU een uniek shirt door middel van Artificial Intelligence. Dit shirt werd onder de aandacht gebracht door middel van een ‘fietsende winkel’ met toprenner Jonas Vingegaard achter het stuur. En het shirt werd door Hoofdsponsor Jumbo gepromoot in 750 filialen en online.

Ook andere partners haakten aan op de Masterpiece campagne. Zo ontwikkelde Shimano een handgeschilderde S-PHYRE schoen, werden de SKODA ploegleiderswagens omgetoverd met een iconsisch Masterpiece design. Zelfs nieuwe partner Gorillas haakte aan met verschillende winacties.

Tijdens de Meet-up hoor je het hele verhaal van Jasper Saeijs en Team Jumbo-Visma.

Gast

Hosts

Informatie

Datum
10 November 2022

Locatie
De Weerelt van Sport
Orteliuslaan 1041,
3528 BE Utrecht

Tijdstip
19:00 – 22:00

Aanmelden
Klik hier 

Programma

19:00 – 19:30:  Inloop

19:30 -20:15: Case: Master Piece, Team Jumbo-Visma

20:15 – 21:00: De Sportmarketing Speeddates

21:00 – 22:00: Netwerkborrel

22:00: Einde event