Yellow Jersey

mini-bieb

Yellow Jersey

mini-bieb

Yellow Jersey mini-bieb

explained

SAMEN ONTWIKKELEN EN ELKAAR INSPIREREN

Je kent ze ongetwijfeld: van die huisjes langs de weg waar allemaal boeken in staan. Het concept van de zogenoemde Mini-Bieb is dat je gratis een boek uit het huisje kan omruilen voor een ander boek. Door dit neem-en-geef principe zijn er geregeld nieuwe boeken te vinden en krijgen boeken een tweede, derde of zelfs een vierde leven. Hoe mooi is dat?

Yellow Jersey wil hier graag haar eigen draai aangeven en introduceert daarom de Yellow Jersey Mini-Bieb. Deze komt bij ons op kantoor te staan in De Weerelt van Sport in Utrecht. Iedereen die langskomt bij ons op kantoor mag een boek ruilen voor een ander boek, want wij willen graag onze kennis met jullie delen!

Niet elk boek mag geplaatst worden in de Yellow Jersey Mini-Bieb. Yellow Jersey is een sportmarketingbureau, dus de boeken moeten sport- of marketinggerelateerd zijn. Denk aan sportbiografieën, overige sportboeken en marketingboeken.

Kom langs bij ons op kantoor in de Weerelt van Sport! Ons adres is Orteliuslaan 1041, 3528 BE Utrecht.

Neem een boek mee uit de Yellow Jersey Mini-Bieb dat jou interessant lijkt. Het is natuurlijk extra tof als jij de Mini-Bieb direct aanvult met een eigen gelezen boek!

Tip: Laat je inspireren door de fanatieke lezers van team Yellow Jersey (en drink gerust een bakje koffie met ons…)

Lees het boek en schrijf daarna een review op de boekenlegger om de volgende lezers te inspireren.

(Je laat dus de boekenlegger in het bijbehorende boek.)

Ben je toe aan nieuwe kennis of inspiratie? Breng het boek weer terug naar de Yellow Jersey Mini-Bieb en start weer opnieuw bij stap 1!

Blijf op de hoogte van Yellow Jersey

Blijf op de hoogte van Yellow Jersey

Blijf op de hoogte van Yellow Jersey