Podcast #26 Hoe gaat de innovatieve Truebike de wielerwereld veroveren?

In 2016 trainde Bas van Rens de hele winter binnenshuis voor de Ironman Hawaï en miste hij zijn kwalificatie met acht minuten. Hij kon zich niet aan het gevoel onttrekken dat hij op de verkeerde manier had getraind. Na een evaluatie werd zijn gevoel bevestigd: hij had de verkeerde spieren getraind. Daarom wilde hij de beste binnentrainer uitvinden.

Nu vijf jaar later is die revolutionaire indoor trainingsfiets een groot succes. Bas probeert met zijn Truebike de wielerwereld te veroveren. In de Podcast bespreken wij met hem dit innovatie traject en bespreken wij de marketingstrategie waarmee Truekinetix de wereld wilt veroveren.

Veel luister plezier!

Wil je voortaan de nieuwste aflevering van de podcast als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.