Yellow Jersey

Wij laten de sportwereld winnen met marketing en content.

wie zijn wij?

Wij zijn een sportmarketingbureau met een passie voor het creëren en vermarkten van content binnen sport. Wij beschikken over een team van high-end creators met expertise in onder andere: videoproductie, fotografie, design en AR. Naast high-end creators beschikt ons team over content marketeers die er alles aan doen om jouw organisatie te helpen aan een winnende content marketing strategie.

Waarom is goede content marketing essentieel?

Binnen vrijwel iedere marketingcampagne in de sport heeft content een essentiële rol gekregen. Of je nou een evenement probeert uit te verkopen of een sponsorship wilt activeren, content is belangrijker dan ooit. Hoe zorg je dat je blijft opvallen binnen de steeds groter wordende waterval aan content waar al jouw fans dagelijks mee worden geconfronteerd? Weet waar de aandacht van jouw doelgroep zit, creëer ijzersterke content, durf te innoveren en word meester in het vermarkten richting jouw doelgroep. Wij helpen je graag bij deze uitdaging.

Datagedreven mindset

Om impact te creëren met contentmarketing is werken met data essentieel. Wij maken al ons werk meetbaar. Door hier inzage in te creëren zorgen we dat contentmarketing significant bijdraagt aan jouw doelstellingen.

Via onze podcast, blogs en meet-up delen wij kennis

Wij zijn dol op de nieuwste trends en ontwikkelingen en passen die het liefst ook toe binnen onze opdrachten, maar daarnaast zien we het ook als een missie om het Nederlandse sportmarketinglandschap te voorzien van de nieuwste kennis en innovaties. Daarom maken wij elke maand met veel plezier De Sportmarketing Podcast, organiseren we vier keer per jaar een Meet-up en ontwikkelen we nog veel meer content.

LATEN WE KENNIS MAKEN!

Yellow Jersey is gevestigd in De Weerelt van Sport in Utrecht. Wij vinden het leuk om kennis te maken met andere professionals in de sport. Ben je in de buurt? Laten we dan samen een kopje koffie drinken!

Ben je niet in de buurt? Dan kunnen we natuurlijk ook op andere manieren kennismaken. Wanneer je het contactformulier invult, plannen we zo snel mogelijk een afspraak in.