26 mei 2020 – Meetup #3: Sportsponsoring 2.0

Op dinsdag 26 mei organiseren wij de Sportmarketing Meetup, editie 3, ditmaal in De Weerelt van Sport. Meetup #3 in het teken van Sponsorships 2.0. Samen met Niels Rudolphus (Two Circles) duiken we, aan de hand van data, in een paar (internationale) cases. Aansluitend organiseren we de Sportmarketing Meetup Pitch Battle.

Programma:
19:00 – 19:30: Inloop
19:30 – 20:15: Eerste helft: Niels Rudolphus
20:15 – 20:30: Rust
20:30 – 21:30: Tweede helft: Sponsoractivatie Pitch Battle
21:30 – 22:30: Derde helft: Borrel

COVID-19 en de Meetup, gaat dat samen?
Ook bij het team van Yellow Jersey rees natuurlijk de vraag, moeten we deze Meetup nu wel organiseren met de onduidelijkheid over de huidige COVID-crisis. Een terechte vraag natuurlijk. Toch hebben we besloten om de communicatie over onze Meetup in gang te zetten, enerzijds omdat het delen van kennis bij Yellow Jersey past. Tegelijkertijd houden we de berichtgeving nauwlettend in de gaten. Mocht het RIVM of de overheid adviseren om ook op 26 mei nog geen publieke evenementen te organiseren, dan zullen we de Meetup in digitale vorm voortzetten.

Op deze manier hopen wij op een verantwoorde manier onze achterban te kunnen verrijken met een zeer interessante Meetup. Wil je erbij zijn? Claim dan via onderstaande button jouw gratis ticket.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Picture of Tim van Peppen

Tim van Peppen

Tim is oprichter van Yellow Jersey en houdt zich dagelijks bezig met creatieve concepten voor diverse opdrachtgevers.