Leer alles over ticketmarketing op De Sportmarketing Meetup #2

Op 25 februari 2020 organiseert Yellow Jersey de tweede editie van De Sportmarketing Meetup. Na een succesvolle eerste editie in november over videomarketing komt nu een ander interessant onderwerp aan bod: ticketmarketing. Hoe boost je de ticketmarketing voor jouw organisatie? Tijdens de Meetup krijg je antwoord op deze vraag van twee sprekers.

Talk #1 – Ruben Hoogland

Ruben Hoogland, online marketeer bij Yellow Jersey, zal jullie meenemen in de beste marketingtools die hij gebruikt binnen succesvolle ticketmarketing campagnes. Je maakt kennis met waardevolle en direct te implementaire tools. Je loopt hoe dan ook de deur uit met een aantal bruikbare tools en tips!

Talk #2 – Bas Schnater

Bas Schnater, fan engagement specialist en voormalig campagne coordinator bij AZ Alkmaar, neemt jullie mee in een verhaal over personalisatie binnen ticketingmarketing. Hoe bereik je de juiste segmenten op het juiste moment? En hoe stimuleer je algehele ticketinggroei?

Bijwonen? Stel nu je gratis ticket veilig. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe Meetups in de toekomst? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Picture of Tim van Peppen

Tim van Peppen

Tim is oprichter van Yellow Jersey en houdt zich dagelijks bezig met creatieve concepten voor diverse opdrachtgevers.