Spannende Sport Pubquiz tijdens kantoorwarming

Wie in een nieuw huis gaat wonen organiseert een housewarming, en wie in een nieuw kantoor gaat werken host een kantoorwarming! Afgelopen woensdag organiseerden wij een Sport Pubquiz voor verschillende sportbonden en organisaties in De Weerelt van Sport en partners waar wij mee werken. Zeven teams gingen de strijd met elkaar aan.

De pubquiz bestreek vijf rondes en de vragen gingen alle kanten op. Zo werd gevraagd welke Ajacied de eerste en de laatste goal van de Champions League-campagne afgelopen seizoen maakte (Hakim Ziyech), welke handbalster met rugnummer 79 speelt (Estavana Polman) en hoeveel ruimtes er in De Weerelt van Sport zijn vernoemd naar een atleet (zes). 

Het was een spannende strijd waarbij het niveau dicht bij elkaar lag: het verschil in het aantal punten tussen de nummer laatst en de winnaars bedroeg slechts acht punten. Uiteindelijk waren het de stagiairs van de USBO die de overwinning op hun naam mochten schrijven en met de wisselbokaal naar huis gingen. Een geslaagde avond!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Foto van Tim van Peppen

Tim van Peppen

Tim is oprichter van Yellow Jersey en houdt zich dagelijks bezig met creatieve concepten voor diverse opdrachtgevers.