SPORTMARKETING SPEEDDATES

Op zoek naar nieuwe inzichten over jouw vraagstuk? Claim een van de drie sportmarketing speeddates!

Drinken wij binnenkort een digitale kop koffie?

De Sportmarketing Speeddate is een sessie van twintig minuten waarin je met een van de sportmarketeers van Yellow Jersey over een van jouw marketingvraagstukken kan sparren. Een uniek concept dat wij gratis en vrijblijvend aanbieden aan professionals in de sport. Ga je straks zomaar het weekend in met hagelnieuwe input! Let op, we hebben slechts drie plekken per maand, dus wees er snel bij.

Wat levert een Sportmarketing Speeddate jou op?

Vrijblijvend advies

Vanuit onze filosofie om kennis te delen, is een sportmarketing speeddate voor ons een leuke eerste kennismaking, waarin we onze expertise graag delen. Er zitten geen enkele kosten verbonden aan de speeddate.

Inspirerende sessie

Tijdens deze sessie gaan we aan de slag met jouw (sport)marketingvraagstuk. Het is ons doel om jou te inspireren, maar ook zeker te helpen om met nieuwe energie met jouw vraagstuk aan de slag te gaan.

Nieuwe inzichten

Soms helpt een andere kijk op een vraagstuk weer tot geheel nieuwe inzichten. Dat is het doel van onze Sportmarketing Speeddates. Na deze sessie kijk je anders tegen jouw vraagstuk aan.

Twintig minuten

We hebben een eigen format ontwikkeld, waarin we in twintig minuten aan de slag kunnen gaan met jouw (sport)marketingvraagstuk. Zijn deze twintig minuten niet voldoende? Dan plannen we gewoon een nieuwe afspraak in.

Ben jij er klaar voor? Spar met een van de sportmarketeers van Yellow Jersey!

Claim een van de drie gratis sessies!