Succesvolle ticket-marketing

Bij FC Utrecht maken ze al jaren gebruik van data, elke medewerker kent het belang. En dat resulteert in uitverkochte stadions.

Jerryl Smeenk is te gast in deze editie en deelt het piramidemodel dat bij FC Utrecht wordt gehanteerd om supporters in te delen. Hoe krijgt FC Utrecht de supporters steeds hoger in de piramide? En wat is de rol van de gehele organisatie in het verzamelen van relevante data om uiteindelijk tot succesvolle ticketmarketing over te gaan?

Met bijdrages van onder andere

JOUW MAANDELIJKSE SPORTMARKETING INSPIRATIE

De Sportmarketing Podcast

Yellow Jersey presenteert De Sportmarketing Podcast, de eerste Nederlandstalige podcast over sportmarketing. In de podcast bespreken we samen met interessante gasten de laatste trends op het gebied van sportmarketing. 

Onderwerpen

Tijdens De Sportmarketing Podcast halen we diverse verhalen aan binnen het sportmarketinglandschap. Met elke aflevering een relevante expert. Blijf op de hoogte over innovatie, sponsoring, ticketing, content marketing en meer.

Host Jurian de Vos

De presentator van De Sportmarketing Podcast is Jurian de Vos. Hij is als co-founder van Yellow Jersey dagelijks actief in de sportmarketingwereld. Met zijn journalistieke achtergrond, weet hij elke podcast van extra waarde te voorzien.

Misschien vind je deze afleveringen ook interessant?

NIELS Rudolphus

Two Circles

‘We gaan steeds meer vanuit een bedrijfsstructuur denken. Als jij sponsoren zoekt, dan zul je je moeten aanpassen aan de vraag die steeds meer bedrijven hebben.’

Edwin FROMA

FC Groningen

‘In de 24 uur nadat we bekend maakten dat Arjen Robben bij ons tekende, leek het wel alsof de wereld in zijn geheel om zijn as draaide.’

Wilco Nijland

King of the Court

‘Ik ben heel benieuwd of het ontwikkelen nieuwe varianten van een bestaande sport echt gaat doorzetten. Ik denk dat dat heel toonaangevend zou kunnen zijn, komende jaren.’

Elke maand maken wij De Sportmarketing Podcast.

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Yellow Jersey Sportmarketing

Orteliuslaan 1041
3528 BE Utrecht
The Netherlands

Je bent er bijna!

Wij vinden het altijd fijn om persoonlijk te worden aangesproken, daarom willen we je vragen om jouw voornaam en e-mailadres achter te laten, zodat je maandelijks als eerste De Sportmarketing Podcast in jouw digitale brievenbus ontvangt.