Hoe vergroot je jouw Mediawaarde?

Niels Rudolphus werkt als lead consultant bij het internationale en datagedreven sportmarketingbureau Two Circles. We spreken hem over hoe je als sportorganisatie jouw mediawaarde kunt vergroten.

Er is een digitale transitie gaande en steeds meer organisaties zijn om die reden bezig om hun digitale omgeving in te richten op deze verandering. Niels Rudolphus werkt samen met grote internationale organisaties. In deze aflevering hebben we het onder andere over ‘snack content’, ’behind the scenes content en branded content. Daarnaast behandelen we streaming- en OTT-platformen. Hoe zet je deze mogelijkheden optimaal in? En welke organisaties kunnen we als geslaagd voorbeeld gebruiken?

Met bijdrages van onder andere

JOUW MAANDELIJKSE SPORTMARKETING INSPIRATIE

De Sportmarketing Podcast

Yellow Jersey presenteert De Sportmarketing Podcast, de eerste Nederlandstalige podcast over sportmarketing. In de podcast bespreken we samen met interessante gasten de laatste trends op het gebied van sportmarketing. 

Onderwerpen

Tijdens De Sportmarketing Podcast halen we diverse verhalen aan binnen het sportmarketinglandschap. Met elke aflevering een relevante expert. Blijf op de hoogte over innovatie, sponsoring, ticketing, content marketing en meer.

Host Jurian de Vos

De presentator van De Sportmarketing Podcast is Jurian de Vos. Hij is als co-founder van Yellow Jersey dagelijks actief in de sportmarketingwereld. Met zijn journalistieke achtergrond, weet hij elke podcast van extra waarde te voorzien.

Misschien vind je deze afleveringen ook interessant?

Daniel Heijne

HEMA

‘Je moet activeren op de hartslag van de sport en de context daar omheen. Daarmee doe je nog meer een beroep op jouw creativiteit en flexibiliteit.’

Edwin FROMA

FC Groningen

‘In de 24 uur nadat we bekend maakten dat Arjen Robben bij ons tekende, leek het wel alsof de wereld in zijn geheel om zijn as draaide.’

Jerryl Smeenk

FC Utrecht

‘We zijn een emotiemerk en daarom pakken we de data heel transparant op. We moeten voorzichtig omgaan met de band met onze fans. Daarom vertellen we altijd wat we met de data gaan doen.’

Elke maand maken wij De Sportmarketing Podcast.

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Yellow Jersey Sportmarketing

Orteliuslaan 1041
3528 BE Utrecht
The Netherlands

Je bent er bijna!

Wij vinden het altijd fijn om persoonlijk te worden aangesproken, daarom willen we je vragen om jouw voornaam en e-mailadres achter te laten, zodat je maandelijks als eerste De Sportmarketing Podcast in jouw digitale brievenbus ontvangt.