DE TOEKOMST van het vrouwenvoetbal

Na de zinderende WK-campagne van de Oranje Leeuwinnen gloort er nieuw succes. Ook op het gebied van commercie?

De activaties rondom het vrouwenvoetbal worden steeds groter, maar het zij nog niet de budgetten zoals we de kennen bij de mannen. Sebastiaan Westerhout (Gracenote Sports) duikt in de cijfers en Maarten Nooter (NOS Sport) licht het succes van de Oranje Leeuwinnen toe.

Met bijdrages van onder andere

JOUW MAANDELIJKSE SPORTMARKETING INSPIRATIE

De Sportmarketing Podcast

Yellow Jersey presenteert De Sportmarketing Podcast, de eerste Nederlandstalige podcast over sportmarketing. In de podcast bespreken we samen met interessante gasten de laatste trends op het gebied van sportmarketing. 

Onderwerpen

Tijdens De Sportmarketing Podcast halen we diverse verhalen aan binnen het sportmarketinglandschap. Met elke aflevering een relevante expert. Blijf op de hoogte over innovatie, sponsoring, ticketing, content marketing en meer.

Host Jurian de Vos

De presentator van De Sportmarketing Podcast is Jurian de Vos. Hij is als co-founder van Yellow Jersey dagelijks actief in de sportmarketingwereld. Met zijn journalistieke achtergrond, weet hij elke podcast van extra waarde te voorzien.

Misschien vind je deze afleveringen ook interessant?

NIELS Rudolphus

Sportunity

‘We gaan steeds meer vanuit een bedrijfsstructuur denken. Als jij sponsoren zoekt, dan zul je je moeten aanpassen aan de vraag die steeds meer bedrijven hebben.’

Edwin FROMA

FC Groningen

‘In de 24 uur nadat we bekend maakten dat Arjen Robben bij ons tekende, leek het wel alsof de wereld in zijn geheel om zijn as draaide.’

Myron Walraven

Shimano Europe

‘Het is met name belangrijk dat als je instapt, dat je ook weet wie je bent. Het is gezond om eerst te kijken wat je wilt bereiken en ga van daaruit stappen maken.’

Elke maand maken wij De Sportmarketing Podcast.

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Yellow Jersey Sportmarketing

Orteliuslaan 1041
3528 BE Utrecht
The Netherlands

Je bent er bijna!

Wij vinden het altijd fijn om persoonlijk te worden aangesproken, daarom willen we je vragen om jouw voornaam en e-mailadres achter te laten, zodat je maandelijks als eerste De Sportmarketing Podcast in jouw digitale brievenbus ontvangt.