Sportstimulering in het nieuwe normaal

Kunnen we nog wel binnen sporten? En wat zijn de mogelijkheden voor kinderen op de korte termijn?

Sportstimulering in de nieuwe samenleving, hoe doen organisaties dat? We bespreken het in deze aflevering met Marlies van Elderen (Johan Cruyff Foundation) en Jan Niebeek (Team sportservice Amsterdam). 

Met bijdrages van onder andere

JOUW MAANDELIJKSE SPORTMARKETING INSPIRATIE

De Sportmarketing Podcast

Yellow Jersey presenteert De Sportmarketing Podcast, de eerste Nederlandstalige podcast over sportmarketing. In de podcast bespreken we samen met interessante gasten de laatste trends op het gebied van sportmarketing. 

Onderwerpen

Tijdens De Sportmarketing Podcast halen we diverse verhalen aan binnen het sportmarketinglandschap. Met elke aflevering een relevante expert. Blijf op de hoogte over innovatie, sponsoring, ticketing, content marketing en meer.

Host Jurian de Vos

De presentator van De Sportmarketing Podcast is Jurian de Vos. Hij is als co-founder van Yellow Jersey dagelijks actief in de sportmarketingwereld. Met zijn journalistieke achtergrond, weet hij elke podcast van extra waarde te voorzien.

Misschien vind je deze afleveringen ook interessant?

NIELS Schut

Sportunity

‘Je ziet dat mensen nog wel gebonden willen sporten, maar in een andere bindingsvorm. Ook zij willen zich echt wel binden als ze toegevoegde waarde ervaren.’

Danielle Wallet

NGF

‘Het is nu belangrijker dan ooit om gedwongen iets te organiseren, wij bieden daar diverse tools voor. Dat biedt kansen om je digitaal sterk te maken als sport.’

Ron van der Jagt

Le Champion

‘Wij proberen goed in contact blijven met onze leden en deelnemers door bijvoorbeeld heel veel inspirerende content te creëren, speciaal voor hardlopers, speciaal voor onze leden.’

Elke maand maken wij De Sportmarketing Podcast.

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Yellow Jersey Sportmarketing

Orteliuslaan 1041
3528 BE Utrecht
The Netherlands

Je bent er bijna!

Wij vinden het altijd fijn om persoonlijk te worden aangesproken, daarom willen we je vragen om jouw voornaam en e-mailadres achter te laten, zodat je maandelijks als eerste De Sportmarketing Podcast in jouw digitale brievenbus ontvangt.