Wat is de impact van esports?

Zullen we esports ooit op de Olympische Spelen zien verschijnen? En wat zijn de mogelijke gevaren van esports?

Hoe groot is esports inmiddels? En wat voor mogelijkheden biedt esports op het gebied van sponsoring, zoals bijvoorbeeld in de edivisie? We vroegen het aan esports expert Kevin Loos (2Basics) en Arnoud Schonis (Eredivisie CV). 

Met bijdrages van onder andere

JOUW MAANDELIJKSE SPORTMARKETING INSPIRATIE

De Sportmarketing Podcast

Yellow Jersey presenteert De Sportmarketing Podcast, de eerste Nederlandstalige podcast over sportmarketing. In de podcast bespreken we samen met interessante gasten de laatste trends op het gebied van sportmarketing. 

Onderwerpen

Tijdens De Sportmarketing Podcast halen we diverse verhalen aan binnen het sportmarketinglandschap. Met elke aflevering een relevante expert. Blijf op de hoogte over innovatie, sponsoring, ticketing, content marketing en meer.

Host Jurian de Vos

De presentator van De Sportmarketing Podcast is Jurian de Vos. Hij is als co-founder van Yellow Jersey dagelijks actief in de sportmarketingwereld. Met zijn journalistieke achtergrond, weet hij elke podcast van extra waarde te voorzien.

Misschien vind je deze afleveringen ook interessant?

NIELS Schut

Sportunity

‘Je ziet dat mensen nog wel gebonden willen sporten, maar in een andere bindingsvorm. Ook zij willen zich echt wel binden als ze toegevoegde waarde ervaren.’

Myron Walraven

Shimano Europe

‘Het is met name belangrijk dat als je instapt, dat je ook weet wie je bent. Het is gezond om eerst te kijken wat je wilt bereiken en ga van daaruit stappen maken.’

Jerryl Smeenk

FC Utrecht

‘We zijn een emotiemerk en daarom pakken we de data heel transparant op. We moeten voorzichtig omgaan met de band met onze fans. Daarom vertellen we altijd wat we met de data gaan doen.’

Elke maand maken wij De Sportmarketing Podcast.

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Yellow Jersey Sportmarketing

Orteliuslaan 1041
3528 BE Utrecht
The Netherlands

Je bent er bijna!

Wij vinden het altijd fijn om persoonlijk te worden aangesproken, daarom willen we je vragen om jouw voornaam en e-mailadres achter te laten, zodat je maandelijks als eerste De Sportmarketing Podcast in jouw digitale brievenbus ontvangt.