Yellow Jersey_run2

15. 08. 2017

Vacature: Yellow Jersey zoekt versterking!

Het team van Yellow Jersey is op zoek naar een nieuwe ploeggenoot/ploeggenote. Sinds de oprichting op 1 juli 2017 maken we nu al een flinke groei door. Om die reden zoeken we per direct een held of heldin die ons team komt versterken. Heb jij een grenzeloze ambitie, droom jij om te werken in de sport en ben je minimaal drie dagen in de week beschikbaar? Dan hebben we de ideale vacature voor jou klaar liggen.

 

Wij zijn een startend en innovatief Digital Sports Marketingbureau. Wij werken in opdracht van sportieve organisaties vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht, daarnaast ontwikkelen we ook eigen concepten en producten die we vervolgens weer in de markt neerzetten.

 

Wie zoeken we?
Werk jij graag in een jong en ambitieus bedrijf, heb je ambitie, doorzettingsvermogen en ben je bereid heel veel te leren? Hou jij het overzicht, zelfs op de meest drukke momenten? Ben je sterk in communicatie? Zien jouw vrienden je als de voortrekker van de groep? En ben je woonachtig in de omgeving Utrecht? Grote kans dat wij jou zoeken.

 

Wat kom je doen?
Je komt natuurlijk vooral met veel plezier en ambitie bij ons werken. Maar in de praktijk zul je je voornamelijk bezighouden met het managen van onze lopende projecten. Je maakt planningen, je bedenkt plannen om de doelstellingen per project te behalen en je hebt contact met opdrachtgevers over het verloop van de projecten.

 

Wat bieden we?
Naast een marktconform salaris bieden we een supertoffe werkplek in de Jaarbeurs Innovation Mile. Momenteel bieden we een baan voor drie dagen in de week. De ideale plek waar jouw carrière in de sport start met bovendien veel doorgroeimogelijkheden. We streven naar een vast en fulltime dienstverband.

 

Stuur jouw motivatie naar kiesmij@yellowjersey.nl. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur deze dan naar: ikwileerstditweten@yellowjersey.nl.

 

Reageren kan tot 29 augustus 2017