Skills

Filmen
Editen
Livestreamen
Korfballen
Dansen
Chips eten

Tim van Zoeren

Senior Content Creator

Tijdens de middelbare schoolperiode was Tim al intensief bezig met film, wat vooral betekende: uren achteréén onderuit gezakt naar een scherm staren. Daar kwam van alles voorbij, van Fast & Furious tot filmhuis. Christoffer Boe’s meesterwerk Reconstruction zette Tim pas echt aan het denken en dat kwam tijdens zijn bachelor Communicatie- en Informatiewetenschap en master Film- en Televisiewetenschap best goed van pas.

Na zijn afstudeerstage bij de inmiddels ter ziele gegane Nederlandse video-on-demand-startup Ximon mocht hij daar ook gelijk aan de slag voor een jaar of vier. Ondertussen zette Tim ook zijn eerste stapjes in de videoproductie bij het groeiende platform NLKorfbal. Na de teloorgang van Ximon besloot Tim als ZZP’er verder te gaan en werd het contact met de voorganger van Yellow Jersey steeds intensiever. Al gauw begon Tim naast montage ook te filmen en werden de projecten en eindresultaten mooier en mooier.

Inmiddels lijdt Tim ook aan een zelf gediagnosticeerde, zeer ernstige vorm van gear acquisition syndrome, maar die omarmt hij. Als autodidact blijft er tenslotte altijd veel te leren en nu de succesvolle samenwerking met Yellow Jersey officieel is beklonken met een contract, lijkt de sky the limit.

Laatste posts met Tim van Zoeren