Skills

Marketingstrategie
Merkactivatie
Projectmanagement
Hardlopen
Reizen
Hiken

Nicole Masolijn

Marketingstrateeg

In mei 2019 versterkte Nicole Masolijn het team van Yellow Jersey. Met haar positieve energie en aanstekelijk enthousiasme hecht ze veel waarde aan constructieve samenwerkingen. Als een echte teamplayer speelt ze vaak de rol van spelverdeelster, waarbij ze pas echt tevreden is als iedereen in zijn kracht staat. Het tikkie-takkie voetbal, actie reactie, korte lijnen, snel schakelen en dat het liefst zonder balverlies behoren tot haar favoriete tactieken. Nicole is een sportfan, maar vermaakt zich het liefst met alle kleine lettertjes en cijfertjes van de commerciële achterban. Door haar werkervaringen bij het Nederlandse Handbal Verbond en evenementen organisator Le Champion weet ze een casus vanuit verschillende invalshoeken te benaderen en klinken veel projecten bekend in haar oren.

Sportprestatie waar Nicole het meest trots op is:
Na jarenlang handballen, rondhuppelen als groepsles juf in de sportschool en aardig wat kilometers te hebben hardgelopen is Nicole voornamelijk opzoek naar gekke sportieve uitdagingen. Met haar motto: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”, maakte ze afgelopen jaar een twaalfdaagse trekking door het Himalaya gebergte in Nepal. Opmerkelijke prestaties in haar sportagenda zijn de Nijmeegse Vierdaagse en de New York Marathon van 2020.

Mooiste sportmarketingcase in de ogen van Nicole:
Een case die Nicole altijd is bijgebleven, stamt van het WK voetbal in Zuid-Afrika, waar de must-have Bavaria jurkjes er uitsprongen! De finale… daar hebben we het niet meer over. De Nederlandse bierbrouwer wist hier, zonder officieel verbonden te zijn aan het evenement, meer publiciteit te genereren dan alle officiële sponsors van het WK bij elkaar. Zo zie je maar dat er altijd kansen liggen, zolang je maar creatief genoeg bent om buiten de kaders te denken. Naast alle publiciteit in de media, was het ook een steengoede actie. Nicole was zeventien jaar oud en volgde het toernooi op de voet op grote schermen met al haar middelbare schoolvrienden. Alle vaders, vrienden, ooms en buurmannen werden massaal met een boodschappenlijstje naar het Bavaria vak gestuurd, want dat veelbesproken Bavaria jurkje… was onmisbaar!

Laatste posts van Nicole Masolijn