Skills

Marketingstrategie
Resultaatgerichtheid
Creativiteit
Hardlopen
Vuistballen
Poolbiljarten

Jurian de Vos

Founder

Jurian is net als Tim een van de oprichters van Yellow Jersey. Hij helpt sportorganisaties en sponsoren meer te halen uit partnerships. Is creatief sterk en werkt altijd resultaatgericht. Het liefst maakt hij sponsoractivaties zo meetbaar mogelijk. Daarnaast krijgt hij energie van het bedenken en uitwerken van nieuwe ideeën. Verder is Jurian verantwoordelijk voor klantrelaties en new business. Hij heeft gevoel voor het ontwikkelen van nieuwe strategieën en businessconcepten voor zowel Yellow Jersey als haar klanten.

Sportprestatie waar Jurian het meest trots op is:
Jurian maakte in 2018 zijn debuut op het EK Vuistbal, waar het Nederlands team dat jaar voor het eerst aan deelnam. Na een tiende plek vlak achter België is in 2019 een notering boven België het doel op het WK in Zwitserland. Helaas moet Jurian dit toernooi aan zich voorbij laten gaan na het oplopen van een polsfractuur. Het EK 2020 is het nieuwe doel!

Mooiste sportmarketingcase in de ogen van Jurian:
Een van de meest opmerkelijke trends binnen de sportmarketing is die van eSports. Het is ongelofelijk om te zien hoe games als ‘League of Legends’ binnen enkele jaren een opmars hebben gemaakt van kleine achteraf zaaltjes naar uitbundige events in volle stadions. Het is dan ook niet ondenkbaar dat eSports een plekje gaat krijgen op het Olympische programma. Het is een kwestie van tijd tot dat eSport competities qua marktwaarde concurrerend zullen worden aan traditionele competities als de Premier League en NBA.

Laatste posts van Jurian de Vos