Skills

(Web)redactie
Multitasken
Flexibiliteit
Korfballen
Moederen
Netflixen

Hester Dekker

Projectmedewerker Content

In september 2018 werd Hester een vast onderdeel van het Yellow Jerseyteam, maar we waren alles behalve onbekenden van elkaar. In het voorjaar van 2015 besloot ze dat haar werk als gastouder haar niet genoeg voldoening gaf en zocht ze er iets naast. In eerste instantie werkte ze in de weekenden vrijwillig voor de voorganger van Yellow Jersey (NL Korfbal), maar al gauw bleek dat ze meer tijd kon spenderen aan haar werkzaamheden als webredacteur en zo rolde ze in het mooie werk van web- en eindredactie. Ondanks dat ze totaal geen opleiding in deze richting heb gedaan, heeft ze wel al van jongs af aan iets met schrijven gehad: als klein meisje schreef ze namelijk hele boeken aan haar bureautje op haar slaapkamer.

Vanaf de herfst van 2016 ging ze over naar Korfbal.nl en kreeg ze langzamerhand meer verantwoordelijkheden. Haar gastouderopvang stopte en ze ging werken bij Korfbalstars, tot ze in de zomer van 2018 haar contract bij Yellow Jersey tekende. Sindsdien is ze volledig in dienst bij deze mooie club.

Verschillende passies
Naast haar werk bij Yellow Jersey, is ze moeder van twee kinderen en korfbalt ze zelf drie keer in de week. Als ze niet op het korfbalveld of het schoolplein staat, is ze te vinden in de stal want haar derde grote liefde is de paardensport en ze probeert zo’n drie à vier keer per week te rijden.
Het meest trots is ze op haar overstap die ze maakte van KV Leonidas naar KC De Hoeve. Ze kwam vrij onverwacht bij de selectie en speelde dat eerste seizoen bij De Hoeve in de Reserve Hoofdklasse op het veld. Fair enough, ze degradeerden dat seizoen vrij kansloos, maar dat vergeten ze voor het gemak. Het feit dat ze nog iedere week progressie boekt, maakt dat ze nog altijd bloedfanatiek is ondanks dat ze één van de ‘oudjes’ is.

Wat werken bij Yellow Jersey zo tof maakt
Het mooiste aan werken voor Yellow Jersey vindt ze de diversiteit van opdrachten rondom Korfbal.nl en het netwerk dat ze in relatief korte tijd heeft opgebouwd. Maar ook de kans om op locatie te werken tijdens grote evenementen zoals tijdens het EK Korfbal 2018 in Friesland of de Korfbal Challenge in het Topsportcentrum in Rotterdam. Of wat te denken van de Cashback World Korfbal Leaguefinale, met haar fantastische entourage? Ze vindt het een voorrecht om op zo’n dag mooie dingen te maken en het publiek en de fans te voorzien van alles wat zij willen weten.
Ze leert nog iedere week bij en gaat daarbij regelmatig buiten haar comfortzone. Dat verveelt nooit!

Laatste posts met Hester Dekker