De Sportmarketing Meet-up - Kenniseditie #2

Boost je Netwerk op de Sportmarketing Meet-up!

De volgende editie van de Sportmarketing Meet-up staat voor de deur! Na het succes van de vorige sporteditie, waarbij we met maar liefst 70 fanatieke marketing-, communicatie-, en sponsorprofessionals op de padelbaan stonden, is het nu tijd voor de kenniseditie. 

Tijdens deze kenniseditie staat kennisdeling en netwerken centraal. We hopen dat alle deelnemers de deur uit zullen gaan met nieuwe en relevante connecties, evenals een aantal nieuwe ideeën die tijdens de Meet-up zijn uitgewisseld.

Meet-Up kennissessie met Peter Lansaat

We starten de avond met een inspirerende gast die zijn kennis zal delen met alle deelnemers van de Meet-up. Voor deze editie hebben we de eer om Peter Lansaat, hoofd sponsoring bij Albert Heijn, te verwelkomen. Lansaat was onder andere verantwoordelijk voor de succesvolle campagne rondom het WK Voetbal in 2022, waar hij tijdens de Sportmarketing Meet-up meer over zal vertellen. Alle deelnemers krijgen uiteraard ook de kans om vragen te stellen tijdens de interactieve Q&A kennissessie.

De interactieve netwerksessie!

Na de inspirerende kennissessie met Peter Lansaat worden de deelnemers  verdeeld in groepen. We gaan op een interactieve manier kennis met elkaar maken. Daarnaast zullen we in groepen onder begeleiding van Yellow Jersey medewerkers brainstormen over elkaars werkgerelateerde uitdagingen.

Natuurlijk wordt er geborreld!

We eindigen de Sportmarketing Meet-up met een netwerkborrel in de sportsbar van de Weerelt van Sport. Hierbij kun je onder het genot van gezonde snacks en een drankje verder in gesprek gaan met andere deelnemers en een hoop nieuwe connecties opdoen. We hopen dat iedereen aan het einde van de avond met waardevolle nieuwe contacten en ideeën naar huis gaat.

Ben jij benieuwd naar de vorige Sportmarketing Meet-up kenniseditie? Bekijk hier de aftermovie!

 

Programma

19:00 – 19:30: Inloop

19:30 – 20:30: Talk en Q&A met Peter Lansaat: hoofd sponsoring Albert Heijn – Kennissessie

20:45 – 21:30: De Sportmarketing – Netwerksessie

21:30 – 22:30: Netwerkborrel

22:30: Einde event

Tickets

Voor dit evenement zijn sléchts 100 tickets beschikbaar. Voor €29,99,- neem je deel aan deze compleet verzorgde avond.

Locatie & parkeren

Het evenement vindt plaats in de Weerelt van Sport, Orteliuslaan 1041, 3528 BE Utrecht. Parkeren kan voor de Weerelt van Sport en is kosteloos.

Samen kleuren we Oranje

Rondom het WK in Qatar lanceerde Albert Heijn de ‘samen kleuren we Oranje’ campagne. Voor deze campagne schreven Flemming en Typhoon speciaal voor Albert Heijn het nummer ‘Allemaal Oranje’ waarbij verbinding centraal staat. In de film laat Albert Heijn met Louis van Gaal en verschillende spelers waaronder aanvoerder Virgil van Dijk en Oranje Leeuwin Jackie Groenen zien dat het achter Oranje staat, sterk verweven in de Nederlandse samenleving en voor iedereen.

Tijdens de Meet-up hoor je het hele verhaal van Peter Lansaat en Albert Heijn.

Gast

Hosts

Informatie

Datum
Donderdag 15 juni 2022

Locatie
De Weerelt van Sport
Orteliuslaan 1041,
3528 BE Utrecht

Tijdstip
19:00 – 22:30

Aanmelden
Klik hier 

Programma

19:00 – 19:30:  Inloop

19:30 -20:30: Talk en Q&A met Peter Lansaat: hoofd sponsoring Albert Heijn – Kennissessie

20:45 – 21:30: De Sportmarketing – Netwerksessie

21:30 – 22:30: Netwerkborrel

22:30: Einde event