Yellow-Jersey_concept

02. 01. 2019

Gelukkig & Sportief 2019

Het team van Yellow Jersey wenst iedereen een gelukkig en sportief 2019 toe. We maken graag van de gelegenheid gebruik om terug te blikken op een aantal mooie momenten in 2018.


Jurian speelde zich in de selectie van het Nederlands Vuistbalteam en deed mee aan het EK Faustbal in Duitsland. Hij ging de geschiedenisboeken in, want hij was één van de basisspelers tijdens de eerste gewonnen interland in de historie van het Nederlands Vuistbalteam.


Tim ontdekte luisterboeken en kreeg het voor elkaar om zo langzaam de Grand Ballon op te fietsen dat hij De wereld volgens Gijp van Michel van Egmond in één beklimming uitlas (of hoe je noem je het als je een boek beluistert?).


Hester versterkte halverwege het jaar ons team en kwalificeerde zich daarmee rechstreeks voor het contentteam op het EK Korfbal. Tien pittige, maar zeer leerzame dagen later, werd er al weer reikhalzend uitgekeken naar het volgende evenement.


En ook Dennis wist een plek in de basisopstelling van ons kantoor te veroveren. Met PurePower raast hij dagen, avonden en weekenden door voor een aantal van onze klanten.


Natuurlijk waren er ook nog een aantal mooie momenten voor Yellow Jersey:

  • We richtten een tweede tak op voor het bedrijf; Yellow Jersey Productions
  • Ruim 11.000 bezoekers bezochten de Korfbal Leaguefinale in Ziggo Dome, een evenement waarbij wij verantwoordelijk waren voor de marketing van de kaartverkoop
  • We verwelkomden enkele mooie nieuwe opdrachtgevers, zoals AZ Alkmaar en Golazo
  • Tijdens het EK Korfbal waren we actief op meerdere vlakken, we kregen de verantwoordelijkheid over de contentproductie, de marketing voor de kaartverkoop en verzorgden de PR
  • We dienden een subsidie-aanvraag in bij de gemeente Utrecht voor onze eigen applicatie Fuse
  • We tekenden een partnerschap met O’sonyq, een natuurlijk isotone sportdrank, die samenwerkt met onder andere Juventus.