12. 10. 2017

Even voorstellen: Joep Damen

Hoi hoi, als nieuwe medewerker van Yellow Jersey wil ik mij graag even aan jullie voorstellen. Ik ben Joep Damen, 23 jaar en sinds 1 oktober projectmanager voor Yellow Jersey. Ik heb het geluk dat ik hier mijn passie voor sport mag combineren met mijn werk, hoe gaaf is dat!? Ik zal mij voor Yellow Jersey vooral bezig gaan houden met het faciliteren van lopende projecten, gericht op Digital Marketing.

Het mooie zuiden
Ik ben geboren in Den Hout, een sympathiek dorpje vlak bij Breda. Een echte Brabander dus ;-)! Maar toch ben ik al vroeg richting de stad getrokken voor meer drukte om me heen. Als twaalfjarig ventje stapte ik iedere dag op de fiets om 15 kilometer verderop in Breda naar school te gaan. Was er geen school dichter bij vraag je jezelf misschien af? Jawel, maar daar kon ik geen sport als examenvak volgen… Na Breda ben ik richting Tilburg vertrokken om daar Sport Communicatie te studeren aan de Fontys Hogeschool. Dit allemaal om uiteindelijk het Brabantse te verlaten en in Utrecht neer te strijken!

Passie voor sport
Mijn passie voor sport is een perfecte match met de passie van Yellow Jersey. Ik heb een achtergrond in Sport Communicatie, in dit specifieke vakgebied heb ik mijn HBO-diploma behaald. Voor RKC Waalwijk heb ik onderzoek mogen doen naar ‘fanengagement’, een mooie en unieke ervaring. Zelf ben ik vooral een fanatieke volger van voetbal en Amerikaans honkbal. Voor de partners van Yellow Jersey zal ik mijn opleiding en passie proberen in te zetten om samen met hen mooie resultaten weg te zetten. Samen kunnen we vanuit deze enorme passie voor sport een goede samenwerking opbouwen.

Tot snel!
Ik ben dus inmiddels al begonnen voor Yellow Jersey. Ik heb veel zin in deze uitdaging en kijk ernaar uit om met de verschillende projecten aan de slag te gaan. Deze branche verandert enorm snel, dus er is nog genoeg te ontdekken en te leren!

Hopelijk tot snel!