Leadgeneratie voor Erima

Verenigingen WERVEN MET ONLINE MARKETING

Opdrachtgever
Erima

Diensten
Campagne Ontwikkeling
Websites

Meer info
info@yellowjersey.nl

Voor de tweede keer een succesvolle campagne

Voor de tweede keer mochten wij in opdracht van ERIMA (Nederland) aan de slag gaan met een grote online leadcampagne. Door in samenwerking te achterhalen in welke teamsporten ERIMA de meeste potentie heeft hebben we meerdere doelgroepen bepaald zodat we potentiële klanten, namelijk sportverenigingen, gericht konden targetten via Search Engine Advertising (SEA) en Social Advertising.

Voor deze campagne hebben wij daarnaast een landingspagina ontwikkeld waarop men aan kon geven interesse te hebben in een gunstige samenwerking met ERIMA en alvast de catalogus kon downloaden. Door de landingspagina en de advertenties continu te testen en optimaliseren kwamen we tot een optimaal presterende ‘leadmachine’. De campagne werd dan ook een groot succes waarbij we 176% van de van tevoren bepaalde doelstelling behaalden.

Campagne Ontwikkeling

Wij ondersteunden ERIMA met het opzetten van een online leadcampagne waarbij we gebruik maakten van Search Engine Advertising (SEA) en Social Advertising.

Websites

Voor deze campagne hebben we een landingspagina ontwikkeld die we door middel van metingen hebben geoptimaliseerd voor conversie.