Blog

23. 01. 2019

Fuse ontvangt MIT-samenwerkingssubsidie van de gemeente Utrecht

In een eerder blog gaven we al aan dat we bezig zijn met het ontwikkelen van een nieuwe social mediatool: Fuse. Woensdagmiddag kregen we vanuit de gemeente Utrecht goed nieuws. Zij zullen ons voorzien van een subsidie om het product versneld in de markt te brengen. Een MIT-R&D-samenwerkingsproject is gericht op de ontwikkeling of vernieuwing van producten, productieprocessen of diensten.

Tim van Peppen: “Deze subsidie is een enorme mogelijkheid om Fuse versneld te realiseren. Dankzij deze investering vanuit de gemeente kunnen we onze ontwikkelingsuren flink verhogen. De verwachting is dat Fuse in het tweede kwartaal van 2019 definitief op de markt gaat verschijnen.”

Meer informatie over Fuse vind je op onze website.

23. 01. 2019

Fuse ontvangt MIT-samenwerkingssubsidie van de gemeente Utrecht

In een eerder blog gaven we al aan dat we […]

lees meer

17. 01. 2019

Vacature: Online Marketing Consultant

Sportmarketingbureau Yellow Jersey uit Utrecht zoekt een Online Marketing Consultant die samen met en voor onze opdrachtgevers ijzersterke strategieën uitwerkt en deze vervolgens implementeert.

 

Meer informatie en de sollicitatiemogelijkheden vind je via de volgende website.

17. 01. 2019

Vacature: Online Marketing Consultant

Sportmarketingbureau Yellow Jersey uit Utrecht zoekt een Online Marketing Consultant […]

lees meer

13. 01. 2019

De weg naar Tokio 2020

Sportmarketingbureau Yellow Jersey en de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) gaan samenwerken. Yellow Jersey zal in aanloop naar de Olympische Spelen in 2020 samen met de KNZB op zoek gaan naar partners richting Tokio 2020. In het eerste kwartaal van 2019 zal een eerste campagne worden gestart waarbij High Potentials op een verbluffende wijze zullen worden benaderd.

13. 01. 2019

De weg naar Tokio 2020

Sportmarketingbureau Yellow Jersey en de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) gaan […]

lees meer
element-achtergrond
element-achtergrond-left