BrainBike: Maak kans op één van de drie brainstormsessies!

Na de succesvolle editie van vorig jaar stappen we ook deze zomer weer op onze BrainBike! Gewapend met ons brein en een flipover gaan wij langs bij organisaties in en rondom de sport om te brainstormen. Bijvoorbeeld over een vraagstuk met betrekking tot het activeren van een nieuwe sponsor, het vertalen van een nieuw concept naar een contentmarketingstrategie of het optimaliseren van een online marketingcampagne. Daarom zijn wij op zoek naar organisaties die met sportmarketingvraagstukken kampen, waar we gezamenlijk over kunnen brainstormen.

Geïnteresseerde organisaties kunnen een ‘case’ inzenden via een bericht of video. Daarnaast horen wij graag wat je met de sessie wilt bereiken, zodat wij kunnen zorgen voor voldoende bagage op onze bagagedrager! Vervolgens selecteren we een cases waar we mee aan de slag gaan. We koppelen een consultant of marketeer aan de brainstormsessie die hier het beste mee matcht! De BrainBike van Yellow Jersey zal deze zomer bij een drietal organisaties op bezoek komen.

Als vooruitstrevend sportmarketingbureau dagen wij onszelf constant uit om nieuwe concepten en strategieën te ontwikkelen. Voor onszelf, maar ook voor andere organisaties. Via het BrainBike-concept willen wij van waarde zijn voor organisaties door hen met onze expertise te helpen om ‘out of the box’ tot nieuwe ideeën te komen en te stimuleren de volgende stap te zetten. Loop jij of loopt jouw organisatie ergens tegenaan? Meld je case aan en wie weet komt de BrainBike deze zomer bij je langs!

Picture of Tim van Peppen

Tim van Peppen

Tim is oprichter van Yellow Jersey en houdt zich dagelijks bezig met creatieve concepten voor diverse opdrachtgevers.