Jurian de Vos

Jurian de Vos

Ook KNZB sluit mediapartnerschap met Yellow Jersey

Daags na de tekening met het Korfbalverbond, heeft ook de volgende bond haar handtekening gezet onder een samenwerkend mediapartnerschap. Met onmiddellijke ingang zullen de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) en Yellow Jersey gaan samenwerken op het gebied van contentcreatie en -marketing.

Jurian de Vos zette in Nieuwegein zijn handtekening onder een samenwerking die tot – in ieder geval – augustus 2020 loopt. Ben Mansvelder – Manager Marketing, Communicatie & Partnerships bij de KNZB – is content met dit mediapartnerschap. “We werken al langer samen met Yellow Jersey en ervaren de samenwerking altijd als prettig. Ze weten wat de sport vraagt en streven altijd naar de hoogste kwaliteit.”

De Vos kan zich in deze woorden vinden: “Het is enorm gaaf om in een Olympisch jaar zo nauw betrokken te zijn bij één van de grootste sportbonden van Nederland.”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meer posts lezen?

Sterk staaltje citymarketing?

Waarschijnlijk niet het best bewaarde sportmarketing geheim, of beter gezegd: het is eigenlijk nooit een geheim geweest. Het binnenhalen van een toonaangevend