Ruben Hoogland

Ruben Hoogland

BrainBike: Maak kans op één van de vijf brainstormsessies

Gewapend met ons brein, een flipover en de BrainBike gaan wij deze zomer bij organisaties in en rondom de sport langs om te brainstormen. Bijvoorbeeld over een vraagstuk met betrekking tot het activeren van een nieuwe sponsor, het vertalen van een nieuw concept naar een concept-marketingstrategie of een kickoff. Daarom zijn wij op zoek naar organisaties die sportmarketingvraagstukken voor ons hebben. 

Geïnteresseerde organisaties kunnen een ‘case’ inzenden en bij een vijftal organisaties komt de BrainBike in augstus op bezoek. Als vooruitstrevend sportmarketingbureau dagen wij onszelf constant uit om nieuwe concepten en strategieën te ontwikkelen. Voor onszelf, maar ook voor andere organisaties.

Via het BrainBike-concept willen wij van waarde zijn voor organisaties door hen met onze expertise te helpen om ‘out of the box’ te denken en te stimuleren de volgende stap te zetten. Loop jij of loopt jouw organisatie ergens tegenaan? Meld je case aan en wie weet komt de BrainBike deze zomer bij je langs!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meer posts lezen?

Sterk staaltje citymarketing?

Waarschijnlijk niet het best bewaarde sportmarketing geheim, of beter gezegd: het is eigenlijk nooit een geheim geweest. Het binnenhalen van een toonaangevend